Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az árfolyam akkor fog a helyére kerülni ha végre elindul a vagyonkezelés, hisz ez a fő tevékenység, ez a fő mű! Ha kérhetjük lehetne egy picit gyorsabban, mert jövőre körbe szeretném motorozni a csizmát, köszönöm + van bogláron bautista replika amire iszonyat fogfájás jelentkezett!
Már bocsánat, de az egészségemet nem fogom senkinek sem odaadni. Eleget idegeskedtem korábban, és ebből elég volt. Annak örültünk, hogy megmozdult, és hogy most sem 35-nél vagyunk, így nagyobb esély van egy jobb pozíciót elérni. Amúgy semmi értelme egymással harcolni, mert mi csak élvezői leszünk az emelkedésnek. Kiszámíthatóság? Az "apróbetűs részben" ott áll, hogy ez egy magas kockázati besorolású értékpapír, és hogy olykor nem a kisbefektetők érdekeivel azonos irányba haladni az árfolyam. Most ezért is én leszek a hibás, kedves mínuszolók? 😏
Egyszerűen bántja az igazság érzetem amit lemuveltek, az h nem 35,hanem 72, ennek csak akkor van bármi értelme, ha minél hamarabb 200 fölé megy, különben semmi, ugyanolyan átláthatatlan katyvasz az egész, mint volt 35nél. Tudod h mi zajlik, atlatható ami zajlik? Nem az, ugyanúgy ahogy 4 éve v 3 se volt az. Volt egy bármilyen a kis részvényeseknek kedvező, atlatható bejelentés valaha is? Vagy legalább idén?
Ti itt kurvára forditva ültök a lovon zömmel, öt éven át ott hazudtak, csaltak, vágtak át mindenkit, aki vett és álszent módon itt örültök egy 72nek, egy 472 nem lenne elég ezért az 5 évért és most sincs egy át látható húzásuk sem, semmit nem lehet tudni még mindig semmit, hol a 210? Amit behazudtak, 5 év után se sehol, most az őszt kell várni, mert nyár van, ősszel meg majd a decembert, a korrektség ott kezdődne h legalább az 5 éve behazudott 210et mondjuk nyárig v mostra megcsinálták volna, na ennek lehetne örülni, de nem ennek a semmi 72nek mikor 2019 ben is 160 volt nyáron, amikor delta lett vagyis több, mint duplája a 72nek.
Azert na ! A 170 kurva messze van.. remelem nem varja senki h gratulaljunk a nagy meneteleshez! Vicc !l Tovabbra is azt mondom csontostol bodzason at szopjak le egymast!
Nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy még bőven nyár van, és nyaralások vannak, valószínűleg pont azok részéről, akik jobban felpezsdítenék az árfolyamot. Először is örüljünk, hogy feljöttünk kilátástalan harmincas zónából, és aránylag tartjuk magunkat. Valami mocorgás ugyan van, hogy kb. életben tartsa az eddig elért szintet, de nem most kell csodákat várni, hanem szépen fokozatosan, mondjuk valamikor a jövő hónapban, mert addigra talán tömegesen visszarázódnak a munkába az emberek. Egyszerűen nem lehet állandóan ekörül forogni. Le kell lazulni! Azok is ezt teszik, akik majd akkor újra beszállnak a ringbe.
Ezt a lemezt talán már nem kéne....főleg hogy ez a részvény május óta kb triplázott aztán pedig beállt egy dupla árfolyamra. A folytatást persze várjuk de azért úgy se csináljunk, mintha semmi se történt volna.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.