Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Lehet, hogy meghoztuk a vásárlók kedvét. Bár én sokszor megyek a piaccal szembe, amikor mindenki elad én akkor szeretek bevásárolni. 😉 Viszont vissza kell másznunk záróra bőven 70 fölé.
Gondolom aki túlélte poziban a korábbi szinteket az biztos nem fog beszarni, inkább csak ez is példája annak, hogy amikor a tőzsdén valaki teljes, abszolút bizonyossággal állítja, hogy na már pedig ez most megindul és meg sem áll az égig, akkor az nem szokott bejönni. Ez nagyobb papírokra is igaz, nemcsak a Deltára. Lásd nemrég azt is mindenki teljesen biztosra vette OTP-ben, hogy ott márpedig érdemi esés nem jöhet és 20 ezres szintek alatt, még csak gondolkozni se érdemes a kiszálláson. Aztán persze valami szar mindig kerül a palacsintába...
Ez inkább tragédia.... én már a múlt héten a fele pakkomtól megváltam, mivel tartottam egy hétvégi iráni támadástól (szvsz háború kirobbanása előtt a készpénz a legjobb menekülési út, mivel a tőzsdék ilyenkor mindig zuhannak, ha kell, ha nem), de erre még a legrosszabb álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen mocskos, vérfürdő lesz az augusztus első hétfője és sajnos a Delta vezetésével :( Sajnos délelőtt túl gyorsan vásároltam vissza 71 felett, így ez most igazi szívás és kemény mínusz.....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.