Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Sajnos a 87-92 benne van a mai napban. De ha megint a lenyomás a cél akkor inkább a 87.Ahogy eddig is csinálták. Napi 1-2 Ft minusz amig a spekák rá nem repülnek egy újabb körre. Ezt már más nem mozgatja. Nem érdekli. A nyugdíjasok is inkább a földet túrják mint itt idegeskedjenek. És, igazuk is van!
Konyv ures,de folyamatosan ontogeti a jobarat.Szivesen elbeszelgetnek az ilyen szarhazival.Tisztessegesen is lehet jatszani szerintem.Olyan igazi magyaros ha igy szorja ki a pakkjat.O kiszall es aki marad az mind dogoljon meg.3 honapja jartunk ezen a szinten.Remelem bukoban szorja.
Nagyteso jelentese nem egy nagy szam szerintem,fel evre 700 milka nyereseg.Az ottani enekesmadarak tobb milliard profitot varnak iden,de jo ha lesz 2.Annyi megrendelesbol illene tobbet kihozniuk.Ok elottunk vannak par evvel.
Ez remek, egyre többen vagyunk🙂 Télen szoktam csak járni heti 1 max 2 x, most egy ideje reggelente nyomok egy 20 25 km bicajjal aztán amíg nincsenek sokan kiugrok 2 órára szauna uszasra bőven elég . Illetve gyereket hordom uszasra. De nem erőltetem nagyon én sem. Na ez fasza tetszik, h egyre többen vagyunk. Hajrá!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.