Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
További információk, ha szükséges: 2020. július 29. napján Neuman Péter 17.750.000 darab HU0000170170
ISIN kódú törzsrészvényt ruházott át tőzsdén kívüli ügyletben. Ennek következtében 2020. július 29. napjának végére
közvetlenül 3.500.000 darab HU0000170170 ISIN kódú törzsrészvénnyel, közvetetten – a GlobTerm Kft. tulajdonában
álló Friends of Alberich Kft.-n keresztül – pedig 20.148.610 darab, HU0000170170 ISIN kódú törzsrészvénnyel
rendelkezik. Erre tekintettel Neuman Péter befolyása a Kibocsátóban 2020. július 29. napjának végére – a 10%-os
küszöböt átlépve – 6,17%-ra csökkent
nincs ertelme foglalkozi ezzel. ez egy felesleges feature itt a forumon, nincs semmi ertelme. Ezert nem is szoktam erteni miert akadnak ki egyesek ha minuszoljak oket.
Plusz aki pl jövedelemből fordít ide át pénzt az min duplán van adóztatva !! Tbsz= tőkések biztonságos százmilliói 😊 Sajna sokan nem is értem hol élnek?
Utólag "okos" a ember, de a tőzsdei boom tetején csináltak egy ideiglenes, kockázatmentes, de jó hozamot biztosító átszállási befektetési lehetőséget, főképp a NER-nek. Érdekességképp a víruspara legelején, március közepén, a legnagyobb "bizonytalanságban", amikorra összeestek az árfolyamok, és normál esetben a további esés volt várható, visszaszálltak, aztán mikor mindenki elhinné hogy legyűrtük a vírusparát, és az árfolyamok visszapattantak, megint az exit-álnak.
A máp+-nak nincs nyereségadója (minden más sz.arnak van árfolyam- vagy kamatadója), szerintem ide szeretnél kilyukadni, csak nem sikerült eljutni idáig, azaz az a jelenlegi alternatív kockázatmentes befektetési lehetőség, így a máp+-ot kellene megverni a tőzsdei befektetéssel. Úgy nehéz lesz, ha a kormányzat részéről a máp+ba terelés a legfőbb cél a népipénzek tekintetében. A miértjére valszeg van - lesz elképzelésed...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.