Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
vagyis fizessek 3000-ret havonta a számláért kábé, 3000-ret a real-ért, 0.3% kötésenként, plusz még adózás az esetleges nyereségre 15 % nem sok ez kissé kedves érintettek BÉT és a többiek,?nem kéne lobbizni h kevesebb legyen, pl az adó? úgy állni hozzá, ügyfélbarátként ingyen reallal pl nemcsak elvenni hanem adni is???
köszönöm én is, ez is a bét, meg a szolgáltatók szégyene, itt ez a fosadék bét és még az alapvető adatot, amiről a az egész tőzsde szól se képesek ingyen adni, totál maguk alatt vágják a fát, köszönjük tőzsdefejlesztés :)
Minden szavaddal egyetértek! Itt az okosok azt mondjak hogy 1 év semmi igaz én pl 6 t vártam a phylaxia ban akkor még fiatalabb az A oldalon voltam de most már nem szeretnék éveket ülni idegeskedni várni! Sajna az az érzésem hogy 90-110 max kör és akik ezt tudhatják azoknak sok-sok milliót ér ?! Lehet hogy újra vesszőfutás lesz az év ősze?
köszi, jelenleg nekem sincs reálom, mondjuk szinte mindegy is, kérdés h most mi várható, mikor? ülünk és várunk a nem tudjuk mire, ami eddig nem jött, viszont bármikor jöhet, közben meg már augusztus van...megvallom én is letörtem, ilyen alapon bármeddig várhatunk, azért 1 év sok idő, hivatkozási alap az esésre mindig van, az emelkedésre jóval kevésbé, én a tisztelt vezetőséggel szemben elemezve mindent nem úgy látom h annyira tömérdek, végeláthatatlan és rengeteg idő lenne bármire is, hogy érdemes folyton az időt húzni, de reméljük h én látom rosszul...
Most van a forgalmatlan eső időszak amikor azt hisszük magára van hagyva a papír. Chart nincs nálam, meg gép sem, majd hétvégén megnézem. Jó kereskedést és kitartást mindenkinek. Néha toljatok egy reált Pls. 😀
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.