Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Tisztában vagyok vele,hogy semmi ujdonság nem lesz.Formalitás lesz az egész. De azért az biztató lenne ha Dr.Barna tiszteletét tenné.Kíváncsi leszek ott lesz e.
Szerintem tavaly óta itt sokan várják a szösszenetet, egyre morzsolódik lefelé a tábor. Amilyen hurrá hangulat volt tavaly év végén (és nem ment) olyan temetői a hangulat most. Ez a papír pedig legtöbbször ellentétesen mozog a várakozásokkal. Persze könnyen lehet hogy semmi SE lesz. KözgyűlésSE. Az lenne az igazi slussz poén. Érdektelenség miatt elmaradt a DELTA közgyűlése. mekkora PF cikk lehetne belőle :-)
És ennél már csak az a szebb amikor az ilyen emberek beirasat van aki eszi😝 sokszor elgondolkodtató sok minden itt. Annyi itt a klón meg a beültető mint Vác-on a rab.🙂
Aktaatka se tud semmit, csak itt már mindenbe kapaszkodtok... 05.19-én írta: "csodálkoznék, ha nem lenne 1-2 hónapon belül 150 felett, majd fokozatosan 200-300 közötti sávba kell érkeznie" - nem jött be.07.02.: "árfolyamot is várom 150 fölé, mint ahogy az elmúlt 3 évben is meglódult július elején" - nem jött be. nekem ő egy a sok hozzászóló közül. vagy bejön vagy nem találati valószínűséggel :)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.