Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Lehet, hogy ez a helyzet és a Korányi-féle elképzelés lesz a befutó. Egy biztos, a CIG értéke nem 170 Ft, oda valamiért le lett nyomva. Talán ez is az ML féle hatalomátvétel előkészítésének volt a része, ami az olasz buli árnyékában viszonylag egyszerűen levezényelhető volt. Nem lepődnék meg, ha a következő lépés az eredménytartalékba kerülő törzstőke kifizetése lenne ilyen vagy olyan formában.
Látod, úgy kezdted, ha minden igaz... De lehet, hogy nem. Mert erre spekázva strómanok begyűjtik ott a papírt, bízva abban, hogy majd jó áron elpasszolják annak, aki többet ajánl. Ha nem jön be a terv, mit gondolsz mi történik a begyűjtött papírokkal?
Ha minden igaz, a CIG-nél hatalmi harc folyik, ennek eredménye az árfolyam-kilövés. Itt kb. 2,5 éve megy a szívatás/reménykedés (attól függően, hogy ki, melyik oldalon van). A duplázást, a teljes rv-számot is figyelembe véve, akkor érhetnénk el napok alatt, ha itt is megindulnak egy hatalmi harc; mondjuk a 4iG szeretne vezetéshez jutni, vagy ellenséges felvásárlás indulna. A magyar piacot tekintve az utóbbira nem látok esélyt, az előbbit hosszabb távon el tudom képzelni.
Nyugodtan lehettek amint sok embernek nulla v pici plusz ott fogjak dobni és sosem veszik vissza!! Anno is megakadt mindig 155-160 nal sajna most sem lesz másképp Pápá 500-1000 lottó 5 szintű álmok Azért cig hez ne hasonlitsuk db szám miatt!!
Igen nagyon sokan kiszálltak, de még többen fognak sztem 150 200 között. Milios darabokat nem sokan adnak el egybe ha arra gondolsz, de sok kicisbol hidd el hogy van annyi még bőven. Nem egy és 2 ember rendelkezik 100 ezer feletti pakkal meg innen a fórumról se, aki alig várja h elhagyja a hajót, vagy cashbe álljon és utána vissza szálljon. Sztem 30 40 m lehet max ami "nálunk lehet" Na, abból a fele brigád ugrani fog, nem be, ki 😁
Én már szkeptikus vagyok hogy ide jönne akár csak a fele is amit írtál. Jobban mondva, hogy az árfolyam le követne e korrekten bármit is ami ide jön. Olyan Opus déja vu érzésem van. A tévedés jogát fenntartom....
Tok mindegy ki megy ki jön amíg a deltarol beszélgetünk. Nyilvan új brigád van alakulóba. Nyilvan az új tulaj diktál akit meg nem latunk. Ezek alap dolgok. Bárki mehet jöhet ha marad a szaros gatya
szerintem már belefásultál kicsit :) ha elfogadjuk azt a tézist, hogy sokan már kiszálltak, elvesztették a türelmüket stb. akkor már nagyon kicsi a közkéz. akkor ki adna el milliós darabokat 150 és 200 között?? amúgy minimum elvárás lenne a cégtől, hogy legalább a bevezetett darabszámra publikáljanak egy tulajdonosi szerkezetet, pontos közkéz %-ot. ne mondják már nekem, hogy a 101 misiből senkinek nincs 5% felett..... de ebben is megy a maszatolás.
Na itt meg forrobb lesz a krumpli mint ott 150 200 között. Az emberek újjászületést fognak érezni ahogy ettol megszabadultak. Vegulis ja, cig szisztéma.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.