Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Annak idején ez a Brückner fiú írta, hogy az Estmédia-AH-Telenor szálon komoly dolgok mennek a háttérben... .... Aztán hova jutottunk??? Otp-Barna-ML-Csányi-Ganz-Vodafone és még sorolhatnám. Remélem a sok bába között nem fog elveszni a gyerek.....
Kizart, mint ahogy az is, hogy supibanki jöjjön ide. Hogy a fenébe is jönne már ide😁 supibanki Barni egy lapon? Nem sok esély van rá. De a mai világba minden elkepzelheto meg annak az ellenkezője is. De a szálak azokon a szinteken mindig osszeernek.
Ha elengedi tételezzük fel, szerinted milyen mekkora kalibernek tudja elengedni? 😁 Nem hokuszpoknak😜 Nem hiszem h kétségbe kellene esni Barna huzasain amik lehetnek ami holt biztos előre lezsirozott dolgok. 3 dolog Mi lesz? Mikor lesz? Mire elég? Az én "félelmem " egyedül csak az amit sokszor leirtam, hogy részvény szám novelessel a mi bonuszunkat elbacctak. És kb tényleg annyira lesz elég minden h egyszer legyen 200.
Nem kár érte! Tegnap még lehozta azért a Barnás cikket ma meg megy a levesbe. Ha itt piszok nagy dolog lesz az index azért rament volna erre a témára főleg ez a Gergely gyerek. Teljesen rendben van így. Viszlát
Nézd én úgy hiszem hogy ezek a dolgok nem egyik napról a másikra születnek. (gondolok itt Barnára) Kivéve ha valami óriási hibát követnek el, amit ketlek, ez az ember totálisan top figura minden tekintetben. Ml ide, ner oda, Csányi amoda, ezek a szálak mindig osszeernek meg akkor is ha nekünk ez nem látható. Itt a tol z ig megvan a folyamat menete. Ha Barna elengedni, az csak akkor lehetséges ha ő is egy köztes vagy végső ember előtti szint volt. Ezt megint csak ők tudják. De kellenek az új lovagok. Ez az ember totálisan megfelelő egy új ML szintű ember "letrehozasara" sőt.... De azt senki ne gondolja hogy ez az ember kegyvesztett lett, vagy Csányi pipa lett rá és azonnal megszuntettek a közös munkát. Az hogy mit írnak a hírekben szerintem engedjük el. A super bank nagyon régóta a levegőben van. Ott se a végén alakulnak ki a pozíciók. Ott is megvan a saját stratégia mikor ki hogyan érkezik. Na már most, ha Barna a super bankba menne akkor ő ittt egy köztes, de remélem utolsó figura a végleges nagy kutya előtt. Ez nem úgy megy h egyik nap otp egyik legnagyobb szakija vagyok, de csinalhatom a tőzsdei kis céget aztán kikötők a super bankban. Ezek nem hülye gyerekek hogy naponta ugralgassanak a szintek között. Osszegezve ha Barna marad és talán még egy banki szaki jön, akkor borítékolhato mi lesz. Ha barna marad és más banki mókus nem jön, továbbra is nyílt a jatek, talán otp kommunikáció vonal stb stb Ha barna megy, semmi gond, érkezik a végső mókus. Ha meg Barna megy és semmi nincs akkor keményen meszopta mindneki a faccct. Ezt a forgatókönyvet kizartnak tartom. Engem ezek nem is érdekelnek. De az pedig igen, hogy mi a retek lesz mostmar itt??! Mikor??! És mire lesz elég? Semmi más nem érdekel engem.
Nekem egy félelmem van, Barna elengedi a Delta reszesedeset egy az új “szuperbankban” (MKB-BB-Takarékbank) betöltendő pozícióért. Ha nem így lesz akkor örülünk! :) szerintem ránk nézve vele kapcsolatban ez az egyetlen veszelytenyező
Sztem nagyon meleg a pite úgy osszegezve, hogy mi mikor hogy és hova megy. Sajnos alapból jövőevre raktam be bármi "hatalmasabb" dolgot. Szerintem a kis csorresz 200 250 meglesz ebben az évben. De minden más jövőre. Kiemelt figyelem van a fent említett opciokon itthon, plusz ha ez a bánat covid is jön az cumika. Remélem tévedek. De jó esély van sajnos rá, nem fogják szórni már úgy ahogy eddig tettek. De kívánom hogy NE legyen igazam. Bár isten igazabol mai napig nem tudjuk mi lesz hogy lesz mi a vege. Lehet ezek a kormányzati pénzek csak másodlagosan lesznek, na ez lenne a legjobb.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.