Akkor más is emlékszik nem csak én.Akkor talán más idők fújtak.Most csak nem szopat minket.Illetve remélem egy év múlva már a tőzsde közelébe se lesz a kopasz.
Annyi történt, hogy a 78 filléres raklap papírt elsütötte a belengetéssel, meg a "nagynevek"el, ezzel megúszta a 80 HUF támasz elesését, utána megfizette az INDEX-es újságírót és az újabb körről lehúzott egy keveset, most hagyja visszahullani valszeg, amíg nincs megkeletkeztetve, eladhatóvá téve az a pakk, nem hiszem, hogy csoda történne, a szektában a szokásos, "játszós" pakkot adtam csak, a többit tartom, illetve a bíráló hangok megtűrése, távolmaradások, betegségek stb.
2011 óta.De ezt a GEM befektetőt BEJELENTETTÉK!Aztán ennyi.ELTŰNTEK.Van ilyen?Ha igen,hogyan?Ezt nem értem.Csak úgy bejelent ilyen kaliberű dolgot,aztán soha többet egy árva szó sincs róla.Ezt arra írom,hogy ezt akár most is megcsinálhatja?!
Tudtam, hogy régebb óta benne vagy, de ennyire!!? Ha nem akarod, ne írd be, de mi a legmagasabb vételed? Nagyon sok csalódás érte már a papír története során a kisbefektetőket, utánaolvasgattam régebben. Na ja, kétféle opció van: most tisztára moshatja magát úgy-ahogy, a másik, hogy semmit nem tanultunk, és újra megcsinálja. Én nem tartom amúgy nagy tehetségnek BCS-t szakmailag. Tudom, vannak sikerei, de jókor volt jó helyen, remek kapcsolatokkal. Ez az erőssége. És most végül is erre van szükségünk.
"2012 márciusában a svájci GEM (Global Emerging Markets Ltd.) is csatlakozott az Est Media intézményi befektetőihez. A 3,4 milliárd dollár tőkéjű befektetési társaság a következő három évben legfeljebb egymilliárd forint tőkebefektetésre vállalt kötelezettséget, illetve öt éven belül további 3 millió darab részvény 280 forintos kibocsátási áron történő lejegyzésére kapott opciót. Az érkező tőke az Est Media cégcsoport refinanszírozási törekvéseit segíti, középtávon pedig a társaság nemzetközi out-of-home médiatevékenysége fejlesztését és – esetleges további földrajzi – terjeszkedését támogathatja." Emlékszem ezt is ujjongva fogadtuk....azóta a GEM-ről se hallani semmit.Akkor volt egy hír,aztán csak a nagy csend.Tehát itt bármit előadhat a kopasz.....
nagyon sokan visszavették a héten szerintem, akik lefele menet eladták anno. megvolt a pletyka hozzá, hogy beijedjenek a forgalommal történő emelkedéstől, így még tudnák minimalizálni a korábban realizált bukót. Most meg azok adják, akik a mostani felmenetben megvették. A szerencsésebbek visszavették és eladták.Vsz a spekák már letudták a dolgukat. Attól még lehet hír is. De nyilván az törölve, hogy piacon vették a részvényt az új befektetők. Aki 80-on gyűjtögette, megtartotta, nem véletlen nem engedte beborulni. Készítette elő a terepet/hangulatot a felrántáshoz. Nagy munka egy ilyen dolog.
Elmentek a spekak.de erdekes annyit nem jott vissza penzbe mint amennyit beleraktak.Vagy lehet nem 80-20% volt az arany speka -kisbekekteto hanem forditva?az a 20%mar lelepett?
A piacon lévő 101 millióból. Úgy, hogy abból 20 millió egy helyen van. Vélhetően nem a pár tíz k-s marinénik találták ki egyszerre, hogy kereskedni akarnak.
Jó volna már Csabi valamit felmutatni, mert két izmos legény a szádat elkeni. Ha nincsen befektető az eléggé nagy baj, Akkor viszont húzz el a p*csába hamar.
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/