Plusz azért illene egy rallinak megelőznie egy t-sys bejelentést a 4ig-nél, nem pedig ilyen 3-5 %-os minuszos napoknak. Oké, h be van már árazva, de nem hiszem, h egy ekkora hírt piros napok után jelentenek be. Én ezt figyelem odaát. De felőlem mehet oda a t sys, vagy akár ide, de jöhet ide egy telkó cég is, vagy akár az Orbán féle Delta, franc tudja. Lényeg, h garázscéghez elég lenne egy ministránsfiú is, nem kéne egy Papp.
Törölt felhasználó2019. 06. 21. 21:00
Elnézve a szektát így kívülről,nem tudom eldönteni,hogy a bent van kint,vagy a kint van bent! :) Én határozottan kedvelem őket! Komolyan! Abszolút megérem őket,hisz én is benne vagyok,de higgyétek el ,csak ki kell ülni! Nyilván aki most veszi 80-90 között az jár jobban,mint aki vette 100-190 között,én a második csoporthoz tartoznom! Konkrét dolgokat ki az a hulye aki ide kiír? Egyébként ha ki is írja ,azt se hiszik el! Ez benne a szép! Jó hétvégét! Puszipá! Télen cabrio? Est system? Forronyár? Puszedli?
vsz megint úgy lesz, ahogy szokta. A giga tőkeemelés mellé egy giga jó hír fog érkezni. És nem mozdul az árfolyam, vagy inkább lefelé megy. Ki tudja mikor, és hol ér minket majd a dupla hír. lehet, még nyár előtt, lehet csak ősszel. Utolsó kötésár
82
Utolsó kötés
2.175
Kötés ideje
12:01:00
Napi változás
-0
Napi változás %
-0,61
Forgalom m Ft
6,76 sejtésem sincs ebből kitörés vagy beszakadás lesz.
még csak most kapja meg pl az önkormányzat és a felszámoló a csődeljárás kapcsán ami jár neki? Ez a kötelezettség miért nem szerepelt a éves jelentésben?
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/