Szia, köszi a választ! . Igen, ez lehet! De miért nem lehet ezt úgy megcsinálni, hogy
ha van egy fundamentumod, mondjuk D., azt IPO-zod, és vagy már a kibocsátás
során bele teszed a NER-es hátteret, vagy már az új tőzsdei cégben (a kibocsátás
után) emelsz tőkét, és hozod be a NER-t új papírok nyomtatásával? Ez azért
tűnne jobb megoldásnak, mivel így szűkebb a kör, gyorsabbak a döntési
folyamatok, nem szivároghat ki semmilyen információ, nem kell osztozni például
E-vel sem, aki nem is tud semmit hozzátenni a házassághoz, legfeljebb az üres,
de túlfűtött jellegét. Ezt az új, de valós múlttal rendelkező céget is vennék a
kicsik, mint a cukrot. Talán jobban is, mivel van előélete, mondjuk a 20
milliárdos 2018-as árbevétele. Ami remek szám, valljuk be.
szia, én egy dolgot tudok elképzelni, hogy az Est ad hozzá valamilyen NER-es hátteret, ami segíti az új céget a hazai piacon. Hogy ki lehet az EST mögött, mint NER-es szál, egyelőre passzolom. Ha ez sincs, én sem látom értelmét miért jönni ide egy komoly cég.
Állítólag most szerződtettek egy jogászt, és egy menedzsert,
hogy végezzék a dolgukat. Nos, akkor ezek vagy túlfizetett Mekk Elekek, vagy
szándékos időhúzásról van szó és később jön a csattanó, vagy nincs itt semmi és
nem is lesz, csak a szokásos hitegetés és taktikázás, ami 2017 óta folyik.
Ahogy fogy az idő, úgy fogy a hit. Sokan beszorultak 100 fölöttről. . Amit nem értek. Adva van egy üres, nyakig eladósodott, a
szocik miatt rossz hírű nullás tőzsdei cég. Adva van az egyetlen egy alkalmazott,
aki az évszázad üzletét látja a cég túlélésében, feltúrbósított áron történő
eladásában. Jelenleg 9 milliárdos forintos a kapitalizáció a semmire, és azt
reméli, hogy majd jön egy, esetleg évtizedek óta működő (D.) cég, aki saját jószándékából megosztja az általa felépített üzletkört, ügyfélkört. De miért?
Ha tőzsdére akarna menni, akkor ott az IPO. Két jogász egy hét alatt
lezongorázza. Nincs hiánypótlás, nincs vergődés. És igen, azt is faszán túl
lehet árazni, lásd a W. példáját. Szuper, hónapokig tartó sajtóval megnyomni a
kibocsájtást, majd ötszörös áron szórni a részvényt a kicsikre addig, amíg a
közkézhányad kellően nagy. Átlátható, tiszta megoldás. És jól tejel. Miért
bohóckodna bárki is E-vel, ha látja a 2017-ót történő vergődést. . Ezt válaszolja meg nekem valaki. Miért pont E?Mivel tud többet, mint egy IPO?
Szektából:"Target barátomtól kaptam további szíves gelhasználásra és agyalásra:
'Határozatból nem állapítható meg hogy egyes hitelezők követelései mikor
keletkeztek. Mikor váltak esedékessé, jogcímek sem állapítható meg. Melyik
követelés képezi a töjeemelés fedezetét? Ki kell egészíteni a it
határozatot a fentiek jellemzőivel. ptk 3:250 paragrafus a.pont. (ptk 3:296 paragrafus 5. Bekezdés. Szerint Könyvvizsgáló jelentés kell közzétenni kötelező. Csatolni a 2006 V tv. 1. Melléklet Ii 2 ab pont És 2 számu melléklet ii. 2. Ba pont okiratok'" Hát ez durvább, mint gondoltam.
Jó kérdés.Sajna semmit nem tudunk,aki meg tud,az nem ír ide.Lesz itt még csavar,de rwmélem akkora cég leszünk,hogy nem győzünk pislogni.Ezt a t syst is a 4 iggel hozzák összefüggésbe,nekünk mi marad vajon?
igen egy szakértőnek ilyen hibát elkövetni nem lehet, mert akkor nem szakértő, csak kontár. ha valóban időhúzás akkor nagy baj van ,vagy lehet ?? a lóláb kilóg....
de lehet, hogy direkt csinálta, és csak az időhúzás megy.45 nap a hiánypótlásra, cégbíróság 30 nap, 90 nap a rábocsátás...az új papírokkal jön a befektető híre is vsz.
Hm. ha valóban visszadobták a tőkeemelést, akkor kicsit a körmére koppintottak. Eddig is gyanús volt, hogy zártkörű tőkeemelést nem lehet úgy lefolytatni, hogy nem nyilvános azok listája, akik kapják. Vajon feljelentett vki, vagy szimplán túl erősnek találták már ezt a 0,78-as tőkeemelést a cégbíróságon?
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/