Látom, tépik! Még nem volt olyan alacsonyan, hogy érdemes lett volna beszállni, a bennragadtak pedig ennyiért nem akarják eladni. Ha Sampipi vicces cinizmussal nem "figyelmeztet", akkor én sem adtam volna még el, de még úgy is hezitáltam, de köszönet neki ezért! :)
Hűha! Ha valóban így van, akkor az nagyon "etikus" magatartás lehet, és akár tiltott piacbefolyásolás is megvalósulhat egy-egy, " irányt mutató" hozzászólásában.
De hát éppen "B.Cs" és "Papp" úr volt - sokak szerint -, akik rángatták az árfolyamot, egy - szerintem üres - cégben, és most annyit változott a helyzet, hogy a csődegyezség után a jogi helyzetet rendezték. Ha pedig két kupac akármit - amit nemcsak minőségnek, hanem mennyiségnek is kevés - összerakunk tartalom nélkül, az szerintem nem nagyot durran. Szerintem az IT szektort simán elviszik ML-ék a 4iG-vel, hisz folyamatosan arra alapoznak, tudomásom szerint több helyen is (TAKINFO, stb.). Persze, ez csak ez én véleményem, aki a banki szektorba, ahol most gőzerővel folynak az informatikai fejlesztések, talán egy kicsit jobban belelátok.
Titeket inkább kicsinálnak, mint kez a kezben a kormannyal:)) Ehhez meg fegyvert is adtatok a kezukbe, eleg csak kizárni a veszteséges, minuszos jegyzett tokeju nyekenyokakat.
A magabiztost arra ertettem hogy szepen magabiztosan napi 3 - 5% simán jöhetne a jovoheten par napig. En majd jobban orulok a stabil fix apró növekedesnek mint a bizonytalan speka huzasoknak. (hosszú távon) Ha nem jön akkor buktam az elmeletem amit a fejembe osszeallitttam 4-6 héttel ezelőtt . Hamarabbra vartam, de jovoheten kivan maxolva mar az ido a kis matekomba. Olyan fel evre levetitettem magamba mikor minek kellene mostmar jonnie es milyen hullamokban ahoz, hogy tenyleg mostmar komolyabb tortenes legyen az arfolyamban. mert nagyon szorít az idő. Ha most se fog az elkovetkezo időben ugy menni akkor felteszem a kezem, mert tenyleg semmi ertelme ezzel foglalkozni csak csendbe varni. Es tovabbra is jovo tavaszra fogok varni ninden komolyabbat. Sok pozitív dolgot feltudnek hozni h miert kell menni mostmar, de talan a legfontosabb az idő, itt az idő mindenhogy! Sztem,tenyleg mindenhogy. Illetve sztem boritekolhato a nevek alapjan hogy honnan mi várható, es nem ertem egyszeruen mire varnak marmint a kormany. Brutal híreknek kellene hogy jojjenek a kormanytol, barmelyik IT cégnek celozva. Szval isten igazabol a kormanyra várok hogy nyissa ki a szajat arrol hogy mennyit tolnak ilyen olyan dolgokba első korben az IT be. Es nagyon bedzelniuk kell! (nem feltetlen egybol a bomba hirt varom ide)
Láttam, a szektában azt írtad, hogy a jövő héten magabiztos zöld lesz a Delta. Ha nem vagyok indiszkrét, akkor honnan van egy a magabiztos prognózisod?
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.