Beszélsz te össze vissza mindenféle hülyeséget,egyszer bejött,de kellett hozzá a covid és a háború is. Lesz ez még jóval magasabb árfolyamon is,remélem akkor is itt leszel😉
bejön amit irtam , irány 30 , utána 25 , sajnos nagyon behúzták a felbeszélök a részvényeseket , jobban jártak volna ha 110 körül nem vágtak volna ki a szektából amikor 80 alá jósoltam
nem tudom miért, de kiválasztottad szinte a 2 legillikvidebbet, nem is értem hogy vehet valaki ilyenekbe bele, a delta is felejtös, ami ilyen forgalmat produkál, azt bottal sem
Vicc az egész BÉT forgalma, de legalább lehet röhögni kínunkban :) 6 db részvénnyel kötötték fel 436-ra és 200 db volt ma, kettő kötésben.... szerintem ez mindent elmond....
Amúgy szegény Manopi is veszi kínjában... Bár én nem igazán tervezem, hogy még veszek, mivel már nem gondolom, hogy túl sokat megy le, bár itt tényleg bármi megtörténhet :(
Én beszaladtam több mint 100 K-val az év elején, mivel úgy voltam vele, hogy lassan indulni kéne, de nem indult el...... így most már óvatosabban mozgok....
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.