Legalább az első zöld napos gyertyát meg lehetne várni. Az sem jelent tuti fordulót, de még akkpr sem maradsz le simmiről. Egyébként most minden is esik, így CB is.
Őszinte részvényem! Én most polcot vettem az IKEA-ban az osztis papíroknak. :-)) Ha időd engedi nézzél meg lszi TA alapon két rv-t! Coca-Cola és Allianz. 45-48 dodó és 180-185 eur benne van-e a kövi hetekben bármilyen alakzatban? Akár állampapírból is jön még a meglévő cash mellé további tűzerő. (ebből a két német csoda bankból egyelőre nem mernék meríteni) Köszi előre is!
CBK nagyon durva, még DBK-nal is jobban esik már napok óta, ami érdekes... Ennyiért már engem is érdekelhet, de az fix hogy hulló kést nem próbálok meg elkapni. 2 pozitív nap zsinórban a min. nekem.
Nagyon szépen úgymond kiszámíthatóan mozgott egy ideje a sávban, fel aztán le.... De most a felmenet után kb 7-től úgy zuhan mint a kő.... ki is repült abból a sávból. Nem tudom mi van ennyire.... 4,4 alatt már, ma is kb -6%
Már én sem tudok semmit, hosszú időn keresztül voltam magabiztos a Cobaban, mikor nem jött be amit írtam? De, hogy 50 bázispontos vágásra essen minden, az elég fúrcsa, amivel mindig is lehetett számolni, hogy a puskapor ellőve, recessziókor nem lesz mozgástér, most lehet elhozza ez a vírús, nem pedig gazdasági folyamatok. Írja le a jó USA gyorsjelentéseket, a bevétel-profitfordulat számait, túl kellene lenni rajta, egyelőre még mindig befelé megyünk az erdőbe.
A vírús miatt csődhullámra számítanak, ez most megrostálja az eladósodott cégeket, amire céltartalékot kell képezni, ami egyet jelent a veszteséggel, később leírások jönnek majd. Continental AG 5% csökkenést vár idénre a gyártott autókban, arra törölték föl vele a padlót. Az Investinges fórumozókkal meg óvatosan, mert ott is vannak 100 nickes degenerált elmék. http://www.keptarhely.eu/images/2020/03/06/v00/20200306v00rghyjs.png
Most tettem ki, a DAX motivált, tegnap záró előtt már az újjam a gombon volt, de adtam még egy lehetőséget, kár volt, ami motivált, hogy a DAX nem töltötte a nyitórést, egy rémisztő Flag, meg az S&P is, lehet, hogy fölmegy a lobogtatásban újra a sávtetőre, de ha leszakad, akkor a célár: 10,200. http://www.keptarhely.eu/images/2020/03/06/v00/20200306v00rd3wax.png
DB lehetőségek