Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Izé, megoldható lenne, hogy ne hergeld a többi topikot? Kérlek...
Ez a hozzászólás-idézgetős 'énmilyenjólmegmondtam' különösen fárasztó, ha pedig itt is, máshol is folyton a többiek orra alá vanik dörgölve, akkor irritáló is.
Ha pedig Maci nekiáll itt (is, megint) horgászni, akkor _én_ fogok tiplizni.
no pont ezért hagytam ott az oti topikot, mert már néhányan olyan hangot engedtek meg maguknak mintha ők szarták volna a spanyolviaszt !! - pedig én hehehe-!
De komolyan semmi értelme annak ami ott megy, nincs elemző hozzászólás a nagytöbbség csak a pozija védelmébe prédikál és fikázza azokat akik másképp látják a helyzetet.
Először is, Ő kezdett ki velem! Remélem bevásárolt oti-ból (mint disc) A 2 Broki! :) Mondjuk disc nem érdemli meg a bántást, nem tett érte, talán csak annyit, h hülyének próbált nézni mindenkit!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?