Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
(#1804) Re: 04.23-27.
Értékelés: 0
előzmény (#1785: lipido) | válasz erre | Tegnap, 22:01
Nem rántották őket meg, gondoltam... Daxli megy vissza a sávjába holnap szvsz!
lipido
Jelzés a moderátornak
Szerintem holnapra esélyes egy 3750 meghaladása esetén a 3800, majd az ott lévő dupla top ellenállás azután még egy erősebb ~6810-nél, ha azt is meghaladja céláram 6920-30 között 61,8-as fibo...(ez persze holnap még nem elérhető) ezt támogathatja szerintem az macd naposon (lassan vételi jel) valamint emelkedő rsi...
óráson sem keresztezett macd, maradhat az emelkedés... Ha ez a mai vmi zászó féle lenne, abból is kijön ~6800...
ennek storno-ja esetén irány 6660, majd 6600 utolsó emelkedés 61,8 fiboja felé...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?