Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Első körben 1850-ig, 3 milláért van certim a ts 13-ból és ts12-ből vegyesen és 19lotnyi shortom a Bostonprimon.....a stop 219-en van és nem piszkálom, innen már csak pszichésen veszíthetek, mondjuk kevés a rövidtávú pozim a SEKNOk shortom , már több mint egy éve megvan.
dax nem is követte sp500 további esését,sp-nél egyértelmű volt 18 után az esés folytatása,de lehet hogy hétvége révén megfogja az eddigi 82 környéki szint.
a nap végén meg jöhetnek a shortzárók akik felhúzhatják valamennyire.
:))
83-84-nél azért óvatosan majd, arról lefordult eddig is. link
Közben DAX meglepően jól tartja magát. Amíg 9600 DAX-nál tartja magát (és 1983 SP-nél), addig optimista vagyok, hogy jó lesz a long jövő hétre, 3-5 napra tervezem.
Ha azok a szintek szakadnak, akkor viszont én is shortba állok hétfőn.
Segítek rajtad, az szemmel látható, hogy a fiúk elcseszték........ , mert eléggé dúrván shortolom sp500-at, de most ezt megint beírtam ezért, most tuti visszahúzzák :S
mára búcsuzom,remélem a hétvégén sikerűl feltölteni magatokat elegendő munícióval,hogy a jövő héten is el tudjatok kísérni mindenhova-jobb dolgotok nem lévén! :)
SP újra a nyitás utáni szintet nézegeti. Az amcsikban bízok, hogy jönnek a péntek délutáni vásárlással, de hamarosan kiderült.
És egyelőre DAX se ment a 9640 alá.
Törölt felhasználó2014. 09. 12. 18:03
kiváncsi vagyok,hogy hozzák e a technikai jeleket és beöntik-e így hétvégén a következő 4 órában
szerintem, ha 20200-at törné naposon akkor mehet a short rá... felfelé először újra az 500 majd a 21900-as szintet érdemes figyelni, mert ekkor mehet dupla top-ig minimum...
Hosszzab távon, ha a nagy C még nem lenne meg, akkor kb 24500-ig még elmehet...)
(egyébként a célzóna szépre sikeredett :-) (narancs) link
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?