Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
egy friss SP elemzés, elliotisták előnyben - ez alapján a következő 2 napra még emelkedhet: link
kiszálltam shortból.
egyetértek azokkal, hogy ma-holnap még nekifuthat DAX a 9600-nak, és akár át is viheti. Onnan újra nyitok majd shortot (longot viszont se hosszúnak, se elég bizonyosnak nem érzem, hogy arra meg nyissak bármi pozit).
lebuktam, cseteltem esmeralda22 nevű nickkel, és összemelegedtünk, nemsoká együtt megyünk nyaralni, meghívott az ottani nyaralójába, ahol a modell barátnőivel töltik az eseménytelen őszt. :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?