Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
tgyuszi, Írtam, hogy szóljatok, ha sok a kép. Te nem ezt tetted, csak ismét beszúrtál egy rosszindulatú megjegyzést...
Topikot nem szeretnék csinálni, ezért engedelmeddel ide tenném be az elliot-os elképzeléseket - júl 31-ig EWI nyilt napok vannak - addig remélem kibírod, hogy ide is beteszem, hogyan számoznak... Remélem ezzel tudok segíteni az itt olvasó kollégáknak is. Szerintem Tanulás céljára megfelelő.
Teljesen gatya. A vevők a partvonalon állnak a parkett szélén és röhögnek. Egyszerűen nincs komoly vétel hónapok óta. 10000 után "szarrá vált az arany".
bizony, az indexet az ilyesmi teljesen hidegen tudja hagyni :) azt csak te tudod érzékelni, amikor bemész a boltba, hogy demón nyertél-e vagy élesben :)
Lehet jönni azzal, hogy trend van, de egyrészt egyszer minden sorozat megszakad, másrészt ha a trend annyira tudományos és leginkább előrejelezhető dolog lenne, akkor mindenki halálra keresné magát.
remélem írtál az erstének már egy köszönőlevelet.
Kedves Erste, köszönöm, hogy 1936-nál kiütött, mert én még 1991-nél is tartottam volna a shortot. belátom, hogy az én érdekemben tette. további sikeres bénázást az eur/huf-al kíván Sp-t sohanemlongoló goapsy1 :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?