Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
most olvasgatok visszafelé,mennyien lettek hirtelen a szupersztár longolók! :D
viszont az elmúlt egy pár hétben nem nagyon írták ide le,hogy mi lesz az irány.
csak az a gond, h mivel távolabb van a kiütési ára, drágább, azaz nyilván kisebb mennyiséget tudok belőle venni.
tehát ha átszállok, az emelkedést nagyobb mennyiséggel shortoltam végig, mint amennyivel az esést fogom, ezzel rosszabb helyre kerül a pozi fedezeti pontja.
Ha nem jött le a szövegkörnyezetből, MOST, RÖVID TÁVON nem tudom, mit kéne tenni.
A pár hetes-havi teendő egyértelmű.
(és nem az, h várom a 14K-s daxot.)
De szerencsére legalább itt vagy Te, kedves Mester, aki segít. :)
Arra a kurva egyszerű egy darab kérdésre valahogy változatlanul nem sikerült válaszolnod.
Passz, az opciókat nem ismerem, a forgalmukat sem.
Azt tudom, h az egész certi sztori a német területről indult, s ott nagyon elterjedt.
(Tehát valszeg akkor forgalma is van, ergo megéri néha kicsit befolyásolni:)
Én egyet nem értek. A jegybankok félnek a deflációtól és attól, hogy a gazdaság stagnálni fog. Ha telenyomják a gazdaságot zsetonnal és lesz mondjuk 2-3% infla akkor attól a lakosság több élelmiszert, autót, telefont, egyéb tartós fogyasztási cikket fog vásárolni, azért mert növekedett az áruk?
Most az a baj állítólag, hogy nincs akkora igény, kereslet a fogyasztók részéről, hogy az áhított végtelen, gyors, folyamatos növekedés biztosítva legyen.
Ha arra várnak, hogy majd az árnövekedéssel megugrik a fogyasztói kereslet akkor jó ha berendezkednek a határozatlan idejű QE programokra :-DDD
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?