Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
van egy rakás ETF a béten, a dax szekcióban, hogy éppen ez köztük van e, azt nem tudom.
sose vettem még ETF-et, de ha a daxon kereskedhető, gondolom a béten is.
van mondjuk ilyen h ETFS GOLD ETF 11.74 eladási 11.82 vételi áron.
Lulo ok soha nem allitottak hogy olcson szeretnenek venni....
ok ugy vasarolnak, hogyha 1 reszveny erteke szerintuk magasabb mint az ar akkor vasarolnak....
nezd meg miert kapott Soros az allami tozsde felugyelettol buntetest amikor shortolta az OTP reszvenyeket, ja es hogy hol shortolta....
nem a tetejen....
szoval szerintem probald meg ujra atgondolni....hogyan tudsz olcson venni???
Az a bányász index.
Asszem lehet venni a béten is...apropó megnézhetnéd légyszi nagyon kíváncsi lennék rá....van-e, mennyiért, milyen feltételekkel...
Kisvuk,
Persze tudom....:)
nagyon eltérőek az eredmények, én pedig sajnos pont a legjobbakhoz nem tudok hozzáférni. Így most egyszerűbb indexet vennem.
Aranyat én sem veszek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?