Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ne haragudj, hogy ennyire 1szeru vagyok, pedig segiteni szeretnek, de tenyleg....
lehet, hogy erdemes volna elolvasni az arany-ezust topikban
aprilis 6-an tett megjegyzesem 17:49-kor
#744 a hozzaszolas
szoval ne haragudj, hogy nem tudok mit hozzatenni az ellenallasok es tamaszokhoz amit most felhoztal (az a te erosseged)
ez tenyleg tul magas nekem,bocs!!!!
es mindenkitol elnezest kerek, hogy a gepem, folyamatosan angol helyesirasra probalja javitani a szavakat....
Tenyleg nagyon sajnalom, hogy az egyszerusegemmel meg probaltam segiteni, lehet, hogy a szandekomat kellene nezni nem az intelligenciamat, meg jo, hogy te segitesz a forumtarsainknak, meg akkor is ha ilyen ost..bakkal kell foglalkoznod mint en....
kerlek bocsass meg!!!
igerem teged gobbet nem zavarlak az egyszerusegemmel!
Minden jot kivanok neked!
nem érted te ezt rokakoma , ne erőlködj vele :) , ahhoz ismerni kellene sok-sok TA lehetőséget ,
ha ismernéd már ékezetes lenne a billentyűzeted ! :) pomprej-el együtt ! ,
lehet hogy 1-et használtok ? :)) "quantitive" le-"stepp"-elve :)
Már két hete ültem benne. Holnap kiküldetésbe megyek így nem tudom követni az eseményeket ezért realizáltam a nyerőt. Már tegnap is gondolkodtam rajta zárás előtt, de mára halasztottam. Túl sok az esemény most így nagy a kockázat…
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?