Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
No meg majd a 47k-ból levont adóból törleszt matolcsy papa... ugyanmár, matematikailag kivitelezhetetlen, s mint tudjuk, azt azért nehéz meghazudtolni :)
a nagytőkét csak az érdekli h biztonsággal visszafizessük a lejáró kötvényeket, vagyis rendben legyen az államháztartás...ha rendben van akkor veszik őket, mert 6% az 6%.....ha úgy táncolunk ahogy kívánják akkor veszik a kötvényeket...ennyi....az hogy nem növekszünk 20 évig, az nem érdekli őket....
~ azt öntötték most betonba, hogy itt évekig recesszió lesz, a jelenlegihez hasonló infláció mellett, ~ nulla kitörési lehetőséggel.
Nem tudom, meddig tart az a CDS-shortfelszámolás, amit tegnap emlegettek, de ha vége, akkor szerintem úgy fogunk pattanni a 300+ tartományba, hogy csak úgy zeng.
Mert longolták az EURHUF, az önkormányzati pénznek kellene valahogy vissza jönni, amirt idáig elbaszták a tözsdén...ha ma nem sikerül feltornászni, akkor holnap jelentik be a következő csomagot
Mert longolták az EURHUF, az önkormányzati pénznek kellene valahogy vissza jönni, amirt idáig elbaszták a tözsdén...ha ma nem sikerül feltornászni, akkor holnap jelentik be a következő csomagot
Mondjuk azért, mert ismét kevesebbet ér a "nép fizetése" mert + kiadás éri a családokat, ezért nem növekszik sehol a kereslet...sőtőbő. Csak ennyi így hirtelen :)
nem értem miért is kéne gyengülni a forintnak durván ?? amit a matolcsy bejelentett az épphogy kedvez a forintnak...ha gyengül akkor az technikai jelleggel történik....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?