Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
OK. Ezt az eccerű csártot szoktam nézni nap közben, mert a legkényelmesebb, de legalább realtime, oszt ezek szerint itt egy kicsit pontatlan a vonalvezetés--- gyertyára meg nem lehet állítani, hogy lássam a leszúrásokat is. A forexpros ma egész nap baxakodott vmiért.
bocs nem fibot akartam irni... ha feltetelezzuk h abc korrekciorol van szo....akkor az egy celertek ameddig az arfolyam elmehet...mint latod nekem a fibo szintek ki vannak love...csak a 0-100-161.8 van bent...
Rosszul húztad a fibót, szerencséd volt! (mármint a 161,8-al) Próbáld meg 822-625 közé kihúzni (mert az egy zászló/plató, tehát egy végbement alakzat) Szerintem akkor is oda kapod a 161,8-at (legalább is a környékére) Nem értem, miért oda húztad fel ahova? Tényleg ennyire rosszul magyarázom el mit hogyan hova mettől meddig?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?