Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
sziasztok!
én is megszabadultam a néhány hetes shortjaimtól most várok egy néhány napos felmenetelt és majd fentebbről adok neki:) szerintem most ez a válságkezelő izé:) fedes várakozások illetve a eu-s gyorsjelentések is hajthatják fel. spanyol olasz hozamok is megnyugodni látszanak. most egy kicsit elfújták a felhőket a nagy vihar előtt:)
buktam a reggeli profit felét... :D
nem szabad overtrédelni magamat... meg kéne tanulnom
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 10:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
inv fej váll teljesült m1-en innen már bátorság a long
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 10:20
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 10:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Thx! A 6200-as pakkra emlékszel gondolom mert beszéltünk róla anno hogy kiülős a buli, de olyan mennyiséggel szálltam be fentről hogy a hülyének is megérte így is, hát még nekem.
Kitáraztam az összes shortomból szerintem igen jó nyerővel. Talán beállok egy rövid laza longba szigorúan dt-re, de lényeg hogy magasabbról tudjam visszavenni majd a stuffot újra lefelé.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?