Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na, én erre is vonatkoztatnám a lentebbi, "több fázisú" vagy más néven "több fokozatú" divergencia megjegyzésemet. :-)
Szerintem, az a ritkább eset, hogy első szándékból (sportnyelven szólva) folytatólagosan menjen tovább a nyílt gyertya jelzés. Tele lenne a világ milliárdos forex, meg cfd-s legényekkel, ha ennyire kotta lenne - cifrázás nélkül - a japán gyertya kereskedés! SV.
:-)
Törölt felhasználó2012. 07. 24. 21:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
hasonlóan látom,de ha lemegy még annyit,szerintem a rést is betölti
Úgy értem hogy ez tudtommal egy napos charton "bejövős" alakzat. Persze az én tudásom nem mérvadó ezért kérdeztem rá, mert Te 4H-n mutattad illetve mondtad.
Hoppá...hoppá...a 4H eurós "művészek" csak nem egy szolid kis dojit akarnak "rajzolni" a palettára - 22 órás zárásra.
Az előkészületek azt sejtetik...:-)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?