Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ja! És minél nagyobb a pozi mérete, meg a tőkeáttétel, annál felnőttebb a játék.
Mert a méret is lényeg.....
Törölt felhasználó2012. 07. 18. 14:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Három pontos swing-stop. Mert kb. 620 a vízválasztó.
Ha én ilyen bátor lennék.....
Duplacsúcs? Nagyon nézegetem. De az irányváltás visszatesztjét is illene megvárni.
Mittomén....
amikor a felnőttek tőzsdéznek és napon túl tartják egyszerre TÖBBEN is a pozícióikat, akkor egy úgynevezett klubot alapítanak a sorstársakkal! (kacsint, kacsint) :D
Nincs ezzel semmi baj WAW, tannuló fázisban vagyok és a délelőtti eurusd leszálló pluszból "belefért" ez az 50 dodó tanulópénz :) Maj a következő nyitást jobban megnézem, hol mikor mit nyissak :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?