Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Aha! Értelek! És tudom, érzem, hogy igazad van.
Momentán a "szeretés" az, ami nem megy igazán őszintén. Miután jól kiforgatott a tőzsdezsetonomból.... Majdnem teljesen... Ez a dög! Ez a retek! :D
Bár az érlelődő "szeretésnek" már előszele a vonzalom, amit a DAX iránt érzek.
Más nem is érdekel. Na jó, eurostoxx még egy kicsit.... nagyon?....
Törölt felhasználó2012. 07. 18. 13:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez igaz, de ahogy értelmeztem smithron-t, ő a stoplossom fel nyilát értelmezte úgy hogy ott nyitottam volna longot.
A lényeg, hogy rosszul léptem be és a stoplossom is rossz volt, ezért szépen buktam is... Kisasszony tolta a bünti büntit :)
Akkor nem olvasod jól a chartot, ott először shortot nyitottam 1.2234 -en, amikor az a zöld gyertya még szép piros volt (látszik a kanócon), majd a stoplossomat kiütötte 1,2244 -en , majd azonnal forult vissza le és nézd meg most hol van...
Ha nem haragszol, szerintem ott nem KICSIT volt későn a belépés.
Sem a gyertya, sem az indi nem engedte volna ott a longot. (Legfeljebb elkapkodott short jöhetett volna szóba nálam ott, ahol a longot nyitottad.)
Törölt felhasználó2012. 07. 18. 13:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Andris, a német céget mikor jelentenek? van erről valami linked?
megköszönném
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?