Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát azt tudjuk,hogy neked mindig akkor van shortod,amikor emelkedés van,és akkor van longod,amikor esés van.. De napon belül mégis nyersz velük..Csak gratulálni tudok..
nasdaq 4h https://kephost.net/p/MTMyNTUyNQ.png 1d bollnger közép alatt van. s&p napos bollinger közép felett. 5330 hetes bolikzöép felett (5430-al) Hetes nem néz ki jól short szempontból, de majd az idő eldönti ki hogy látta:). Mára befejeztem. nem piszkálom.
Ha ebből esés lesz,mármint hogy komolyabb,aklor meg lesz nekem is a véleményem a VIX-ről..Mert,hogy nem jelzett előre semmit..Még most is vaskos minuszban van...Úgyhogy ez nem esés,amit láttok,ne éljétek bele magatokat..🤣
Nem túl meggyőző az esés. S&P m5 bollinger közepet alig tudja átütni lefele nasdaq jobb lendületben van, de nem túlzó. dax 17840et védi, az életével... S&P-nek egy 10 pontos zutty kellene, rásegíthetne a DAX-ra. 5430>5420
DAX egyelőre inkább esni akarna, mint repülni, nem tudom mire vár. nem egy meggyőző 17900 fölé "ugrás". főleg mert alatta van. RÉS alj 17920. tötymörgéssel nem fogják átvnni. szerintem ezek az infla adatok pont arra voltak jók,h ne essenek, de ne is emelkedjenek. stagnáló infláció - nem csökkenő. és kaamatcöskkentésben gondolkodnak. visszanyalhat afagyi, egy korai kamatcsökkentéssel, talán ez a nem emelkedés oka.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?