Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
közben, ha már passzátszál. vannak egyre olcsóbb dax certik...ellenben a SHORT kurva drága lett. logikusan nem a shortot nézem már, 3. napos 1500 esés után, hanem a longot, és ezt más is tudja.
ja alkalmatlan eszközzel reménytelen (erste certik nem bétes xarokra ) csak fizet a nyáj a banknak az meg sír a röhögéstöl és kaszál ....dolgozott arra egy távoli ismerős mokás dolgokat regélt, de biztos csak álmodott...DD)) https://www.youtube.com/watch?v=sGYrvIMKjKU
Én legjobban most az OTP -det sajnálom. Ahogy az OTP fórumban írtam, azért vagyunk itt,h meghatározzuk az irányt. Te jól döntöttél az OTP-nél ( meg itt is amúgy ), de az OTP-t is hamar zártad. Charton is mutattam, hogy "HOLD-Tartsd". Hetes napos törés. 17300-ig borították. TL95 KO 17271. "izgi" lesz a mai nap.
Fogadd el végre,hogy short van..Most oké,hogy sikerült 80 pontot kikapnod,de ha késlekedsz egy kicsit,-200 lehet belőle..Tudom,megvéd a stop..De biztis rapasztaltad már,hogy az XTB is eljátszotta,sőt az Admiral is,hogy nem enged belépni,mindenféle internet hiba miatt,aztán izgulhatsz,hogy ilyenkor működésbe lép-e a stop.. Vagy majd küldenek egy emailt,hogy bocsi,de lefagyott a rendszerük..Közbe meg esik 500 pontot..Ezért jobb a trendirányú kereskedés.. Bár ebbe a mostani vagdalkozásba nincs is igazán trend..Bármikor fordulhat,egy rendkívüli kamatcsökkentés hírére,de be is zuhanhat tovább.. A brókercégek sem akarnak bukni,ezért trükköznek ilyenkor,szóval fő az óvatosság..
dax zárta a 289-122es régi rést az 50 hetes MA-nál van (támaszként sávban érdemes rágondolni ....talán 250- 300 köré (17300) visszaballaghat később, de még ma https://www.youtube.com/watch?v=E1xqSZy9_4I
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?