Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
és minden másképpen van...az ath-ról sacc 44 pöttyös dax esés (továbbiakban giga armageddon) után megjavult a hangulat vszínűleg az extra pénz csilingelését lelkükben halló shortoló barátainknak gyors visszavételének köszönhetően https://www.youtube.com/watch?v=iD4qsWnjsNU
nem rajzolgatok, csak írom. dax szimplán az előző 1h gyertya testének a tetejét érintette (18470), és pattant róla. sima long sztory. szerintem ma negyedéves zárás ATH zárás, mint írtam, dax 2000 pontot ment ~ 3 hó alatt. jó lesz.
:) Az elmúlt 20 évben elég sok mindent láttam, de ezek a kortárs tőzsdei hókuszpókuszok nagyon szexik! El kell ismerni, hogy tudnak valamit az ifjú rablóvezérek! Idézem atyám: "semmi sem az,aminek látszik".
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?