Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha lesz valami kisebb b+ (korrekció ) a hetesen a 4. hullámnak óvatosan is 16500 környéke lenne az illendő esetleg a 200 naposok saccperkb a nasiban szvsz...de hát egyelőre ugyi kár ilyenekre koptatni a klaviatúrát
Egy Dax shortom még mínuszban van, amit még 18225-nél nyitottam. Ha tartósan 18400 felett marad, akkor zárom. Nq-t 18300 felett nyitogatom shortra, de zárom is ha lehet. Sp is nyitogatok napi shortokat. Egyszer csak jön valami, ami miatt zuhan egy nagyobbat.
17500, én ezt tartanám "ideális" korrekciónak nq100nál. A rés alja. Bár jól láthatóan egy emelettel fentebb közlekedik csak 17800-18300 között közlekedik = sávozik. 18300-et 2 zöld gyertyával kell megerősíteni = kitörés a mai 18210 záróból kinéz egy újabb 18000-as csattanás, szigorúan csak tippelgetek. Örülök, ha + csilingel, és nem a mínusz! Grat!
Kb. nem érdekel most, addig gyűjtögetek:D Hogy utána nagyobbat tudjak bukni az apácákkal együtt (Shorttal) Hetes bolitető 18316 körül volt. 18400-at üti. Ilyen ütemben kb. 100-al toligálja felfele, tehát jövőhéten 18416-20 körül lesz, tehát HA e fölött zár, esetleg 18600, szinte biztos,h lesz egy "minimal" korrekció. Én amit már írtam, 18750-et várom.
A gyorsjelentések jók, pont ezért emelkedik. És mint írod, recesszióban a gazdaság, pont itt van a lényeg. Jók a gyorsjelentések, mi lesz akkor, ha nem lesz recesszióban ? +++ (főleg ha még támogatják is a cégeket)
" OK, miután ezt tisztáztuk, egy rendkívül kényelmes helyzetben találjuk magunkat. Nem kell újságok tucatjait olvasnunk, nem szükséges vérre menő vitákat folytatnunk különböző fórumokon. Egyetlen dologra kell figyelnünk, az áralakulásra. Persze ez így sokkal egyszerűbben hangzik, mint a valóságban, ezért most jöjjön is egy figyelmeztetés: " 2020as cikk https://lustaport.wordpress.com/2020/03/07/korrekciok-lelkivilaga-2/
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?