Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ahogy nézem végül 20 ponttal fölé ment az SL-nek az árfolyam és utána esett be,így befejeztem a DAX elemzését és kereskedést,gyakorlatilag szinte az összes sp500 pozimmal szépen nyertem a héten,míg DAX-al annyira balszerencsés voltam egész héten,hogy ennyi volt,részemről,semmi értelmét nem látom,még a saját kereskedési idejében sem képes normálisan elmenni,USA indexek idejében tud csak menni azokkal egy irányba,de akkor meg sokkal jobb azokat kereskedni.
USA-nál volt 14.30 kor egy hír ami megmozgatta addig esett szépen,nem úgy mint DAX,mindenesetre a shortom még meg van este ránézek,mára ennyi volt nem nyitok több pozit már a héten.
Törölt felhasználó2022. 04. 29. 15:03
Ez az,USA indexek estek végig,míg Daxot visszahúzták,mindenesetre DAX,letörte az utolsó emelkedő hullámot így elvileg van arra TA alapon még esély,hogy folytatódik az esés,amig nem megy új napi csúcsra.
amitől tartok egy kicsit az az,hogy szinte a minimumon vannak a határidős kereskedésben usa,és dax meg nagyon közel a napon belüli max-hoz.Nagyon zavaró....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?