Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sajnos a chartom csak 2007 4-ik hóig mutat visszafelé, így nem tudom kiszerkeszteni :(
Az általad felrakott rajzon csak ránézésre ha kb 15 000-nél van az "5"-s pont, akkor ugye legalább a "3"-as alá kéne szúrni az "A" pontnak. Erre gondoltam csak.
Egyébként nekem mindegy hogy a kereskedési technikámat 15 000-nél, vagy 5 000-nél alkalmazom. Nem árfolyam függő, úgy hogy tőlem 25 000 is lehet :))
Hónapokig keresgéltem az interneten különböző technikák, indikátorok használatával, megbízhatóságával kapcsolatban, mint ahogy az mt4-en is van pár ezer db. Próbálgattam őket, de mire rájöttem, hogy mind sz@r, elég sok pénzembe került demó mellett is. Így kénytelen voltam a saját fejem után menni. Az általam elfogadhatónak és egyszerűnek minősített indikátorokat összegyüjtöttem és átszabtam. Aztán ezeket is elkezdtem kidobálni, így maradt a lógó fibó és az OWS
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?