Futi a tegnapi max körüli nyitót sejtet, Usa futik megint ugrottak fel egyet (egész döbbenetes már)...Rocco egy fokkal lett csak elnézőbb az esést illetően, 550/660 környékét írja maxnak, de onnan már legkésőbb lefelé várja, meglátjuk. Videók kerültek elő, hogy lehet mégis lelőtték a gépet, érdekes módon semmi reakciók erre a futikban...legalább is eddig. Pénteki shortszopató veszély szerintem van. nekem zéró pozi most, short beszállót várok (lehet ma nyitni kellene).
Mai napot nem nevezném kitörésnek, nem volt benne igazi erő, ami nem csoda a tegnapi nap után. Ha visszaesik bázisba, akkor nem sokáig lesz nyitva a rés.
longok dobva, ennyi volt ez a kör nekem...lehet van még benne, lehet 600, 800, sőt 14000 is, de olyan ideges a piac szerintem még mindig, hogy túl nagy a kockázat (főleg ilyen rés után)
na mikor indul meg vajon a sc napi rallyt kikényszerítve...rengeteg reggeli rányitás lehet a rés miatt, plusz a ráhígítások miatt, akik meg az előző pozikat mentegetik....nagyon meglepne, ha nem kezdene felmenni szopatóra rakva a short népet zárásig.
Ezzel kapcsolatban pomperj szokott betenni infot a Financial forecast topikba és azok szerint 29000 alatt kellene lennie a csúcsnak (több éve készült elōrejelzés alapján). Érdemes megnézni.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !