Trump minden "pozitívnak tünö" dolgát szeretné a tözsdén megjeleníteni, és magát világmegváltóként feltüntetni Válaszcsapás Irántól? Csak egy szúnyogcsípés, amcsi hadsereg a legjobb a világon: ATH. Megegyezés Kínával? Majd ha úgy döntök, de akkor pezsgödurrogás világszerte: ATH
Tegnap reggelre például szépet esett, attól függetlenül, hogy gazdaságilag indokolatlan volt. Majd estére visszajött, és még rá tett egy lapáttal ugyanannyit. Értem én, hogy Irán gazdasági jellegű fenyegetést nem jelent Amerika számára, de hogy ennyire felrántsák... Ráadásul szerintem azon kívül más hír nem is volt, hogy Trump kijelentette, ennyi volt a háborúzgatásosdi most. Biztos én gondolkodom rosszul, de ilyen heves mozgások nem biztos hogy mindig pozitív dolgokat vetítenek előre.
számoltam azért eséssel ebben az évben azért...és a 30000 a tegnapi zárótól 4%, nem rossz az 9 hónap alatt ami van addig, ha közben eseget is néha (gondolom fog)
ez a trükk benne...mutatják a rést a shortosoknak és a long beszállóban bízóknak....de nem megy tölteni, így szopik a nép, főleg a shortos persze, mert az nem fáj úgy, ha nem száll fel egy longos a vonatra, de ha a shortosnak óráról órára nagyobb a bukta az gáz.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !