Köszi, hogy megengeded. Jó fej vagy. Igyekszem ügyesen kezelni a pozícióimat, nem a héten kezdtem a dolgokat, de közelről sem, távolról sem vagyok mester. Nem is értem a hisztidet.
nem érted amit írok, mondjuk nem csodálom A tőzsde nem a mákolásokról szól, az hogy te most mákoltál nyereséget az szuper (mondjuk legalább elismernéd, hogy közöd sem volt miért ott nyitottál és akkor, de legalább ne úgy írnád le, hogy ez a 2 nap nyilvánvaló mozgásokat hozott, na mindegy), szóval ebből egyszer akkorát fogsz bukni, hogy nem csak a mákolt nyereség, hanem sokkal többet elbuksz Tőlem csinálhatod, te dolgod, hajrá!
Kerestem vele, és ez a lényeg. A jövőben is csak ennyi mákom legyen. Akkor megbocsátom saját magamnak is, hogy 180 pont nyereség helyett csak 100at realizálok. Hátha a visszaúton is lesz 60-70 szem mákom
hiszen te ezt is tudtad, hogy bedobják ezt a hírt majd fél3 körül :) : "Mégsem zárják ki, hogy terrorcselekmény vagy rakétatámadás okozta volna a szerda hajnalban lezuhant repülőgép katasztrófáját."
szép mák volt, de te tudtad :))))) igaz nem 300 felett zártad a korábbi longot, illetve nem itt nyitottad a shortod, de te tudtad, hiszen ez nyilvánvaló volt :)
kicsit szerényebben szerintem....stop nélkül sokan megégtek már, az hogy egy-két bemákolásod van, örülhetsz, de attól még nem kell eljátszanod itt a "ez nyilvánvaló volt", majd persze nem úgy nyitsz és zársz, ahogy nyilvánvalóan levezeted...220 körül zársz, de nyilvánvaló a 300 :) Mesemondó! :)
Mert 300 környékéről várom az esést, és tudod annyira sajnos nem vagyok nagy király, hogy pontra pontosan megtudjam mondani a fordulást. De napok óta itt araszol 13300 környékén, miért vagy meglepve? Mintha 13500 lenne, úgy csinálod. Feszített rugó.
tegnap mire nyitottál shortot? réssel fel nyitott, még rést sem tudott tölteni? Arra hátha jön egy rossz hír és megy le ma? ugyan már, tegnapi short nyitásod is lutri volt, ahogy a mostani is...
50 pont emelkedésre stoppoljon a varrónő. Amikor végleg esélytelennek látom, akkor zárom. De amíg ekkora mozgás van napon belül. A tegnap nyitott shortjaimat hajnalban 12980on zártam. Ma volt egy 125től 220ig tartó longom. Most nézünk egy kis shortot megint. Meglátjuk mit dob a gép.
Hát amikor hajnalban egyszer ránézem és 13000 körül bóklászott a futi és reggel réssel le nyitott gondoltam sok mindenre (lásd. 150 pontos fel szokott jönni ilyenkor), de hogy 13320 körül leszünk USA nyitás előtt...hát....DOW se semmi, laza 400 pontot vándorolt le-fel tegnap este óta...közel 800 pont mozgás SP is 90-100 pont mozgás a le-fel együttese.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !