már megegyeztek még novemberben csak a fordítás tart ilyen sokáig... :) Trump a történelem legnagyobb lufiját készül fújni durranás után 2 év recesszió
és persze még az adat is jó lett véletlen :) "Németországban 1,1%-kal nőtt az ipari termelés az előző hónaphoz képest, ami másfél éve a legjobb adatnak számít."
triplacsúcs és résbetöltében bízva sokan ráadnak majd shortban bízva (és longokat realizálva), de ezért nem fog ma esni szerintem...1,5-2% plusszal olyan 13550 jön ki ma csúcsnak
Na ez most már fontos szint. Túl jut-e rajta, illetve megragad-e felette? Személy szerint remélem, hogy nem, de Amerika roppant erős, így a 13600as szint karnyújtásnyira.
Felesleges marni egymást, attól senki sem lesz gazdagabb. Stopról is kár vitatkozni, mivel a Dax akár 6-700 pontot is képes elmozdulni pánik esetén. Ebből mindenki azt von le amit akar.
a háttérben megbújó feketék is megjelentek likeolgatni a hülyeséget, így adok teret nekik is, hacsak nem többszörös nick névvel megint valaki saját magát szereti :) Szép napot! Hajrá a mák útján, nekem mára elég a bugyutaságból!
Nem mondtam egy szóval sem, hogy hetekre előre látom, hogy mi, merre, hány méter. Azt mondtam, hogy például tegnap nyitott shortom, és ma nyitott longom beért. Most meg újra shortolom. Mert (és akkor pontosítok, hogy ne szúrja a szemed) nekem ez volt a nyílvánvaló. Te ezt máknak gondolod, én meg erre azt mondom, hívjuk így. Neked az fáj, hogy nincs stoplossom. Én arról nem tehetek, hogy téged 16szor kiüt a stop szinted egy nap. Ezért ne velem vitatkozz. Neked ez a stratégiád, nekem más. De te még mindig nem meséltél a tőzsdéről semmit, hogyan is működik.
leírhatnád a heti mozgást előre, sokat segítenél a topicban...Nem kell hetekre, elég csak pár napra....Sőt az is elég, ha leírnád hét elején, mi lesz a heti záró, előre is köszönjük!
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !