nem vettem ilyet észre...ez egy népi rosszindulatú tévhit tudom, de ha megnézitek a certiket más instrumentumban, ott is lehet választani long és short certiket bőven....nyilván mindig az az oldal a kevesebb, amerre haladunk, és annál kevesebb, minél gyorsabban, mert akkor a kiütődések gyorsak. Tény, itt egy maradt...
olyan mint a Norbi Update részvény volt anno megvetted akciósan 990 ft-ért, majd a végén Norbi visszavásárolta 4xx-ért mindenkitöl a certi ugyanez megveszed 3000-ért, majd kiütik 800-on
nincs ebben semmi furi, így szokták kiütik az utolsót majd nem lesz short certi esik úgy 1500pontot a dax és bevezetnek 4-5 új short certit ez a népi megfigyelés, azt ne kérdezd miért így van
Nagy szám lesz, ha majd péntek délután 17:00-kor Trump jön a Twitteren, és elemzi, hogy milyen egyezség??? A fene sem akarja eltörölni a vámokat!!! Eddig nagyon csendes az ügyben.
Erstenél továbbra is arra számítanak: 1. Nem megy 13453 fölé, nem kell az új certi 2. Lesz 14000-es kiütésü certi, csak a TS85 (13453) szünjön meg, hagy bukjanak bele elöbb a shortosok 3. Lusták, majd lesz pár napon belül
túlvett naposon esnie illene nagyon (minimum négy - öccáz...DD))....a felmenetelben viszont azt tapasztalhattuk , hogy szorgos robotkák nem engedik esni inkább némi lecsorgással vegyes pár napos oldalazással "hütik" az indikátorokat....ráadásul évesen tele van shorttal, ami azt okozhatja ha mégis neki állna esni 50-80 pöttyös 15 percesekkel vissza rúghat (short zárások) ....kivárás részemről
akkor nincs mese certit kell venni, biztos ami biztos egy longost, meg egy shortost ezt is tedd hozzá ATH-ig gondolom elhúzzák, hagy örüljenek a büfik karácsony elött
nem baj az ha pluszba történik ...arra találták ki a stoppot.... nem vagyunk látnokok sajna csak valószínűsítünk dogokat szinteket...azt a luxust nem engedhetjük meg ha hülyeséget gondoltunk várjuk a csodát https://giphy.com/gifs/ltnom-geci-3oEjHF4hX8dNrgVhpm/fullscreen
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !