még vannak lelkes vevök, mások meg már realizálnak majd ha eladták amit akartak, akkor majd nyomnak 2-3-at rajta lefelé sokat, és sokáig jöttünk fel, nem 1-2 nap lesz mire fordul a hajó
a 20 naposat (jelenleg 12983) az idén 17-szer keresztezte (ha jól számoltam) utoljára több mint egy hónapja lassan itt az ideje egy újabb talinak nagy értelme nem lenne venni a végtelenségig olyan mintha elindulna az ICE, és akik felültek nevetnének, hogy itt hagyunk titeket a lemaradók meg mennének busszal, és soha többet nem ülnének vonatra... :)
persze ha valamibe a shortosok kapaszkodhatnak az az, hogy a 13300as felhúzás utáni nap hirtelen esést hirtelen felhúzás követte, mintegy zárásra kényszerítve a shortosokat azonnal és azóta nem voltunk már 13235 felett, mintha ma sem engednék fel...Szóval itt sokan lehet short beszállót várnak 13300 felett/körül, de baszik már addig elmenni...és mire kiderül esünk mégis, akkor már 13140 alatt kevesen mernek rányitni....
még azt sem tartom lehetetlennek, hogy beszúrnak 13100 alá és onnan meghúzzák 13400 körülig és onnan esünk be majd...szóval hogy előbb long stopra is rámennek...Mert igazából longos paradicsom ez, 13100 alá be sem nézett, a nagy fel után nem is igazán volt nagy esés csak a 12980-12795 közel 200 pontja, de a 13300 óta igazából jól lehetett kontrolálni longosnak, mert 13140nél fordulgatott....
Nekem amúgy a mostani shorttal az a bajom, hogy túl sokat tötymörgünk már itt 13200 körül...Ez a múltbéli mozgásokat nézve nem shortos így már igazán.....Ha megnézitek az elmúlt 2 évet az látszik, hogy az esések felhúzások után hirtelen és gyorsan jönnek, tötymörgés után szép lassú esés nem igazán volt. Szóval én attól kezdek félni, hogy lesz egy felrántás előbb 13350-13400ig és onnan öntik be a résig majd 12980ig mondjuk....
Feketemelós persze mínuszol bőszen, hiszen szerinte az Erste pont fordulókra rakja be a certiket, nemhogy végre egyszer belátná, hogy 500 pontonként rakják be.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !