szerintem kell egy olyan USA fel nap, amikor erezd el a hajam érzés lesz, hogy még az a shortos is összefossa magát, akinek rekedése van egyébként....és még lehet aznap fordul is....
most megy negyedszer a hetes trendvonalnak , persze a rosseb se tudja (én meg főleg nem ) , hogy áttöri-e....ha igen (????) mivel csúnyán nagyon nagyon tele van shorttal gyakorlatilag fel fog robbanni...sztem....a 2018 januári 200 pöttyös emelkedés óvatos csoszogás lesz ehhez képest http://keptarhely.eu/view.php?file=20191028v00qejwkv.png
Daxban tehát megkaptuk a választ ma, hogy az akasztott ember újfent short szopató lett, ahogy a kimerülési rés is nagyon az utolsókat rúgja, ma vagy holnap ha nem fordul a Dax, akkor az is fals lett és csatlakozik a shortszopatók sorába... Usa új csúcs szinte biztosnak tűnik, lehet holnap a FED-re lesz egy nagy mozgás fel USAban új csúcsra majd le és akkor fordul a DAX is, célár továbbra is 12550 magassága lehet.
Mégis mi köze szerinted egy magyar short certinek a Dax mozgásához? Remélem senki nem gondolja azt itt, hogy ezt bárki figyeli.... Leírtuk már, 500 pontonként beteszi a certijeit fel és le az Erste és ívben leszarja a DAX, hogy volt egy EBH certi 12934nél korlát áras...
söpö nekimegy sztem a hetes emelkedő trendvonalnak ha (???) áttöri felette a végtelen (tele lehet stoppal a feletti mező, 3050 körül van a vonalka kb.) ...fontos sávban gondolkodunk hetes vonalkánál ( + - 10 sacc belefér) , dj szintén zenész .....a héten gyj dömping és hóvége ..................dax long tp1 : 945 (87) tp2: 13030 körül https://www.youtube.com/watch?v=EORH8Nx6FHU&list=RD5o_LlmxlYGw&index=26
általánosságban
nem nyitok péntek este hétfőre pozit..a mostani konkrét péntekre pedig az amcsik miatt (sem)nem nyitottam volna sokat ment (a daxhoz képest a söpö, us100 is ) ,a dax meg lemaradó (alapból is) félő lenne a réssel fel nyitás amire a kicsik beshortolják aztán ez feltörheti a felettünk lévő rést és 13k felett sok nagyobb játékosoknak is lehetnek stopjai necces...... ja és reggel (pénteken) magas volt az éves short állomány a sentiment szerint ...még....viszont h4-en egy emelkedő ékben mozog a dax és szűkül a tér , a napos rsi is aggasztó...a reggeli napos ,3 havi sentiment adat lesz a nagyon érdekes már a számomra http://keptarhely.eu/view.php?file=20191027v00q3wdd9.png
Én péntek magyar tőzsde záróban nyitottam SP shortot. Semmi nem indokolta, de nyitottam. Szerintem elég magasra ent az SP egy újabb eséshez. Hasonlóan látom a Dax-ot is, de ott a short certi kiütés vészesen közel van már. No jövő héten meglátjuk mi lesz. Pár százalék nyerővel már lépek tovább.
Pont arra célzott volna írásom, hogy semmi de semmi logika nem volt/nem lett volna egy pénteki short nyitásban és annak hétfőre tartásában! Erre próbáltam célozgatni, hiszen pontosan tudom nem igazán működnek a logikus dolgok a tőzsdén. Pénteken semmi nem indokolta, hogy valaki shortot nyisson és tartsa meg hétvégére, semmi.... De ha logikusságról írsz kíváncsi lennék, te minden látod/láttad volna a pénteki short nyitás logikusságát?
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !