őőő csak a söpö az.... a daxnak van 600 pötty vissza még...DD))) egyébként pár éve volt amikor majd 2 hónapig szinte naponta volt ATH a söpöbe...dax lassan a rés aljánál (87) https://www.youtube.com/watch?v=efmI9DZ-CDY
Mit szenved mindenki ezzel a shortal. Egy ending diagonált lát bele Ad forumtárs, de hogy az lesz e majd akkor derűl ki, ha leszakad és már abba sem mer senki beleugrani, mert annyit esett. És ez az alakzat 3100-3200 köré is fölészúrhat.
az a helyzet, hogy kell egy megerősítő alázáró (vagy fölé , irány függő) gyertya.... (közben söpö új ATH)...aztán kell egy komolyabb támasz vagy ellenállás akkor 90-95%ban működik sacc...ráadásul én mivel a futin kereskedem a promptban max a réseket nézem
Azért egy ilyen kimerülési rés+doji/akasztott ember kombóra, hogy képes lesz 100-150 pontos fel gyertyát csinálni, azért az már tényleg short szopató a köbön, főleg, hogy már előtte is volt 1-2 fals korrekciós jel lentebb is.....13100 környékét meg már annyian várják, hogy vagy előtte fordul (13000 fölé szúrás 30-50 ponttal majd vissza), vagy megy fentebb szerintem.
én úgy mondanám, hogy lesznek szintek amik fölött kényszershortok záródnak, és párhuzamosan shortok nyitódnak persze nem ugyanazoktól a büfiktöl aztán esés
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !