Nem biztos, hogy jó döntés volt így kitárazni, de persze mindenki a saját pénzének a dö téshozója. Ha tudsz jobb papírt most, akkor oké, de ha nem, lehet várni kellett volna egy kicsit még. Az idő majd megmutatja.
Most komolyan, milyen vezetés az ahol mindent egy lapra téve az orosz üzlet jelenti az életet és a halált majd mikor megvan a várva várt forrás akkor mintha ez tök természetes lenne csendben várják a választ hónapokig. Mikor fognak válaszolni? Az évben várható esetleg? Vagy csak jövőre? Nem kéne valamit böfögni néha? Másik külföldi cég meg rég szállítja a turbinákat. Én már kivárom lesz ami lesz de jó véleménnyel nem leszek róluk.
Megértelek, am rühes egy cég ez, undorító a hozzáállásuk is ezek össze szakadnak az oroszok nélkül! Semmit nem sürgetnek az oroszoknál, mire megérkezik a válaszuk majd nem lesz itthon forrás!! Balfasz banda. Rohadtul ráérnek mindennel, de ha ezt elbaszák rohadtul gyors lesz a csőd. ( Még az is lehet hogy már válaszoltak is) ezekről minden ki telik.
Vmi nagyon szep jovot kell felvazolni,vagy huzogatni a mezesmadzagot a befektetok orra elott,mert igy uresen szerintem kb epp ennyit er,olyan 50 ft korul. Illetve hat nem is csak szerintem,hanem az uri kozonseg szerint is. Emiatt a ket ok miatt nem fektetek meg be oda. Aztan majd ha tortennek is esemenyek,az mar egy mas teszta.
CSEPEL