Hadd pánikoljanak! Aki nem tanulja meg, hogy nem a csordára, ne ma fórumra, hanem saját magára hallgat csak, az úgyis mindig csak arra fog hajlani, amerre a szél fújja. Én is poziban vagyok, de nem érdekelnek a körülmények.
Nem tilos napon belül, annyit veszel, amennyit akarsz. Nem tudom az okát, miért kívánt nagy összeget felszámolni, de a dolgot nem itt kezdeném: ne kereskedj szerintem, amíg alap tudással nem rendelkezel, ez nagyon fontos. Olvass klasszikusokat, tanuld meg a technikai/fundamentális kereskedés alapjait, légy képbe a világgazdaság helyzetével, majd a magyarral, tudd azt, milyen céget veszel meg és miért, ezután mehet a kereskedés szerintem. Ez iszonyat veszélyes üzem, csak okosan, ha javasolhatom!
Ki tudná megmondani egy kezdőnek? Vettem ma 100db. Csepel-t, elis adtam 100ft-al többért. Újra venniakartam de hatalmas összeget akart felszámolni a bank. Tilos a napon belüli kereskedés? Vagy mi? Köszi ha okositasz-:)
de visszafelé is működik..
pld.:sokszor volt olyan,hogy beálltam egy árszintre eladni.
a könyv úgy alakult,hogy úgy láttam jónak inkább venni kell..
mivel gyorsnak kell lenni,egyből kikaptam X mennyiséget...természetesen a sajátom is benne volt-így magamtól vettem egy részét-,mert nincsen idő kiállni az ajánlatokkal:))
CSEPEL