Figyelek azért fiatalok, de érdemlegeset nem tudok hozzátenni. Mozijegyem van 500-ról. Nem ugrálok. Egyszer vettem és egyszer fogok eladni. Hajrá Csepkó!
csak mai napra szólt az ajánlatom:)
ki tudja holnap mit mondanék rá.Lehet csak 1000ft-ot:)
egyébként,ha nem is emelkedik ma(de a mostani árszint körül zár),nagy esély van a holnapi 1500ft-ra.
fu és mit szivna ha nem tudná visszavenni és jönne a hir ,régi konzumosok akik 60 ig eladták föleg hathor ,de paksimaci,lifetarei,azok biztos hogy voltak diliházba egy két napig,hogy lehet elviselni 500 ezer db ot 20 ft on és 60 on eladni és nem 1000 nél mondjuk ,ez diliházi
JO DE LEHET ILYET SZERINTEM EZT A tözsde nem engedi,erre ki tud valamit mongani,csak azért mert ilyet nem csináltam még.ez már nem manipulálás,a számookal,jo azt láttam hogy rendezés szempontjábol,csináltak ilyet de én kimondottam a saját magamra öntögetést kérdeztem ,mert ez alapján mindenk csinálhatná?!-.
és mi van akkor hogy ha valaki saját magára dobta az 1350 ft ost azzal a céllal hogy hátha ,bepánikolnak és olcsobban vehet? lehet saját magunkra dobni,? vagy nem vagy mi van ilyenkor?
CSEPEL