Reggel mikor elszaladt nem nagyon volt eladó, a vevők meg venni akartak. Most se nagyon van :) 40- 60 db-al vittek le 200ft?! Ha most venni akarnának még a mai nap 40k-t hogy kapnák meg?? No para aki akarja dobálja :)
akkor tessék eldobni most már hogy rés betöltödjön,a szekér 500 ft on szaladt el megmondtam hogy ez nem jo,valaki azt irta 1200ft ot megér a csepel ez 500 nál volt ,a csepel 150ft ér de most -80 ft .er.ugyhogy most ----80 on kéne lenni
mondom mégegyszer én végig ültem egy évet konzumban volt hogy egy hétig nem volt forgalom, és mit kaptam a fejemre mikor 100ft ot de péáne leirtam hogy 1500ft és 2500ft közé várom 5 éven belül ez 2 éve volt.azt hitték diliházbol jottem ,jol hitték,kormány
tehát mi van itt?szerzödés alá van irva dc vel,államvasutak,megállapodás megvan ,átnézte a legjobb könyvelöcégek,deloitte a legjobb és legnagyobb rendben találták ,hitelelbirálo bizottság ült rajta rendben van ,és a végén ki ül rajta igazgatoság,,és nem irja alá ez a realitás önnek. A REALITÁS AZ HOGY ALÁIRJÁK MERT EZ FORMÁLIS MÁR , max más hitelt kapnak ,az még lehet séges,amugy a vezetöség exim ésatöbbik tudják hogy aláirják,csak megy a spekulácio ,mint konzumnál,ugylátom ezt sokan nem értik,leirtam már nagyon sok a benfentes dolog,ha nem értik az a maguk baja.itt a mostanikormánynál ennél nagyobb mutyik is vannak.ez a csepel csak egy kisebb,
ki tudja...
de mivel én olcsóbban akarok venni,inkább nem szólok,végén lebeszélő leszek,de mivel venném is,ezért sejthető ,hogy én mit gondolok a szerződés felől..:)
CSEPEL