Én kaptam 1000-et 310-en de csak 500 fölött adom el, ha kell várok még egy évet. Az eredményeknek jönnie kell!!!
Törölt felhasználó2012. 04. 27. 16:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
hat igen turelem igy tobb mint egy ev utan elfogyott,ja sajnos en is ugy gondolom hogy ala megy,de hogy csinaltak ezt nem ertem szinte kiabòltam a novel de csak hàpogott mint a partra vetett hal!letoltam 1 pohar bort es inkabb neki latok takaritani jo jon ez a 4szunnap!koszi amugy
a kiszalltam meg 360korul aztan megint vettem 380korul dobtam 400nal aztan megint vettem en hulle 420nsal par 100db.majd jelentes elott 384en amit most dobtam 310en!per pillanat meg 230kmin van es 140k benyeltem mar hogy legyen kp!nem varok mostanaban mar nagy mozgast talan nyaron!
Illikvid.Viszonylag kicsi lóvéval oda teszik ahova akarják.Szerintem ennél a papírnál türelem kell.Mondjuk az sem ártana ha hébe-hóba kijönnének valami pozitív hírrel.Kicsi pakkal azért óvatosan lehet keresni.
hat optimista vagy akkor egy ilyen papirba ahol alig van mozgas es 2milliard csak ugy eltunik?magam ellen beszelek de nagyon elkeseredtem tenyleg biztam benne es most ulok a 400k minuszomon ugy hogy 1 evig nem forgattam ugye a benne levo penzt!hat biztathatnal egy kicsit hogy miert is?vennel?
de hat ez nagyon gàz nem tudott ertelmes valaszt adni hogy a 2milliardbol!!!!!!!!hogy maradt meg csak 1,2millio hat ettol en raktam bele tobbet!!!!!!!ba......meg es tobb mint egy evig benne ultem en marha
hat igen hat egen majd ma kozze teszi valamikor es ezt meg dr.hivjak!semmi extrat csak hogy a szamokat mar lattuk es hogy semmi masra ne szamitsunk mert igen a 2milliardbol 1,2milla maradt meg hat igen hat ez van madas koltsegek meg ilyeneket hablatyolt!tiszta gàzzzzzzzzzzz
CSEPEL