Én úgy tudom hogy az eredményeket nem tologatták, eleve az idei évre tervezték a pozitív adatokat. Javítsatok ha tévedek...
Pénteken talán többet tudunk.
Vicces, hogy 2 nappal a közgyűlés előtt semmi info nincsen a cégről. Hol van az állítólagos több mint 4 milliárdos rendelés? És a többi? A számokból nem ez látszik. Hogy mindig a jövő évre várunk, az azért elég vicces. Nagyon úgy érzem, hogy akinek nincs belső infója az itt csak bukni tudott. Valaki ellátogat a közgyűlésre?
Szerintem ez is döglődik.Valakinek el kellett adni 10db-ot záróban,biztos kenyérre kellett.Néztem 360-ért volt 5 db vevő, erre betett valaki 10db-ot 330-ra csak hogy -10%-ba zárjunk.Gusztustalan...
Sajnos vevő egy deka se,ha így haladunk rövidesen 330 alatt lehet venni.
Lassan jön a jelentés. Nem is a tavalyi számok lesznek érdekesek, hanem az idén év elején az új gyáregységben indult CNC bérmunkát mennyire sikerült felfuttatni.
Az sem mellékes, hogy a többi spekulációra alkalmas kis papír döglődik, lassan csak ebben lesz perspektíva.
Elméletileg erről van szó
Hamarosan meg kell jelennie az éves jelentésnek, aminek lesz szöveges része, gondolom írnak majd valamit, hogy mi a helyzet a megrendelésekkel.
Nem úgy nézett ki a könyv hogy nagyon támasztanák.Csalódott vagyok, többet vártam a tavalyi évtől.A kommunikációt hiányolom a cégtől.Mi van a beharangozott megrendelésekkel?Megy valaki közgyűlésre?
CSEPEL