A tavaly januári hasonló Humet rallynak sem lett semmi következménye, pedig szerintem könnyen ki lehetett volna deríteni, hogy kik öntötték be 148 Ft-on a hatalmas tételeket Mindenesetre aki beszállt a Csepelbe, annak ebédidőben mostmár fokozottan érdemes odafigyelnie :)))
Igen, Weiss Manfréd ükunokája is benne van a buliban... Egy halottlátó médium segítségével tartja a kapcsolatot Kosztolányival, akik tanácsokat ad neki a Csepel felfuttatására... Kosto 25 %-kér a tanácsokért...
Krumenaker, korábban is közölhetted volna az infot. Az amerikai megrendelések után azt is elképzelhetőnek tartom, hogy újra Weiss Manfréd Művek lesz a gyár neve, és összeállva a Suzukival kihoznak pár jó kis autómodellt. Pár hónap múlva egynegyedes súlya lehet a Buxban, ha minden jól megy.
Az a cikk már csütörtök kora délutántól olvasható a honlapon, ez csak feltételezés és találgatás a cikk végén utalnak is rá... Sztem ha kiderült volna valami az a PSZAF vagy BET honlapján fenn lenne...Ott viszont nincs semmi.
Nekem inkább az az érdekes, hogy miért volt névváltoztatás 3 vagy 4 hete?? Szerintem ennek az okai között van az árfolyamemelkedés oka is...Az a véleményem,hogy valami befektetőt találtak aki szeretne valamit kezdeni a céggel......Ennek következtében elkezdték felpörgetni az árfolyamot, majd ebbe száltunk bele mi is, tovább generálva az emelkedést...
Törölt felhasználó2007. 01. 27. 18:13
Bocsi, de mi jött ki tegnap zárás után?? Én esemmit sem találtam...
CSEPEL