Jó hát valszeg nem egy nálánál nagyobb céget vesz meg ....
amúgy kérdezd tőlük, biztos az ingatlan érték miatt, dobnak oda egy plázát vagy irodaházat, tudomisén!
Megvan az infó!
Oti-csepel csereügylet!
A csepkót felhúzzák az oti szintjére, ez volt amúgy is mindkét rally magyarázata.
9000-es szinten cserélik, a csepkó szuperkirááááály lesz!
Mág van benne egy 10X-ező, csak éppen már nem sokat foghat aki akar mert alig van közkézen, kivették a komoly büfik, meg bef alapok!
meg az orosz.
Elszuriztátok az év üzletét, aki akar még néhány százat elcsíphet 1000-ig aztán reménytelen, mert kijön a hír, felfügg, és irány a csillagos ég!
sok zsét!
Holnap én is kiszállok 850 körül ha tudok. Nekem is elég a lufiból, 597-ről tartom a második kört.
Törölt felhasználó2007. 01. 29. 17:08
na csácsumi csepel-csákók!
láto aztán itten már nagy a baj!!!
a csepel-bicaj nem megy mán..hamarosan szétesik..716-on mán chuck 5500 dbkörül maradt bentt.hónap már jön a nagy leöntés!!!!
alig lessz mán vásárló..jönnek át az agrimpexbe osztán!!most az lesz a bét sztárja!!! :)
rájöttem,miért vagy te gazdagodó....ügyesen csinálod,igaz sokan hülyének néznek,....jó néhány balekot, ügyetlen kezdőt ráveszel a vásárlásra,aztán te meg még időben távozol....le a kalappal! persze az már tuti ,hogy a pokol fog várni..majd ha eljön a te időd...de legalább most jól élsz!
gazdagodó!te honnan veszed az infókat hogy ilyen biztos vagy ezekben a dolgokban?tudsz vmi hírt amit mi nem?pls áruld el nekünk is hogy para nélkül vegyünk csepelt:)))
a Csepel is nyilatkozhatna már az ügyben, ha nem akarja, hogy pszichopata, vagyonukat vesztett kisbefektetők őrjöngjenek néhány nap múlva a székházuk előtt :0)))
Majd rájössz...már akkor is hülyének néztetek amikor a fotex cserét ajánlottam...ahhoz képest már +10%-ban van a fotexhez...lesz ez mág 1000 felett a hét,, tulképpen szerdára drágább lehet mint a telekom.
Gazdagodó, te normális vagy?
Fejezd már be, tényleg, idetéved 1-2 szerencsétlen kezdő és belevesz az évszázad lufijába, mert ez még a Huminál is lufibb. Nézd, mozizz, ha van örlj és ne felejts el kiszállni, de faszságokat ilyen mennyiségben ne írjál mát baz+.
Törölt felhasználó2007. 01. 29. 15:19
A csepel nemsokára lehagyja az Mtelekomot, majd a synergont és a rábát is...majd az fhb jön, és talán az OTP is...
gondolkozzatok el az átszálláson egy olyan papírba ami nem csak szüttyög a végtelenségig, hanem profitot is termel!
Törölt felhasználó2007. 01. 29. 14:40
akkor a jővő hétvégére meglesz a 700 itt is reméljük,kezdjük el vételeket
CSEPEL